Nieuws

vrijdag 05 februari 2016

05/02 :  4e editie Highland Rally op 22 mei 2016

   Lions Club Hoogland zet zich wederom actief in voor Jeugdsportfonds.

Op zondag 22 mei wordt voor de vierde keer de Highland Rally gereden. De Highland Rally is een mooie en uitdagende toertocht door midden-Nederland die jaarlijks wordt georganiseerd voor het goede doel. De route wordt uitgezet door Fred Hak in samenwerking met Petrol & Wine en Octane Magazine.

Alle kinderen moeten kunnen sporten
De opbrengst van de Highland Rally 2016 gaat wederom naar de Regionale afdeling van Jeugdsportfonds. 
Lions Club Hoogland heeft door haar acties van de afgelopen jaren vele tientallen kinderen kunnen laten sporten en dit willen wij graag voortzetten.
Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen uit gezinnen die het financieel minder makkelijk hebben. Ook in de regio Eemland hebben we daar mee te maken. Lions Club Hoogland vindt dat deze kinderen ook mee moeten kunnen doen met sporten bij een van de regionale verenigingen.

De rally is een tourrit zonder snelheidselement en staat open voor klassiekers, exclusieve auto’s en iedereen die van autorijden houdt. De auto’s zijn te bewonderen rondom restaurant Concordia na de finish rond 17:00 uur.

Inschrijven om mee te rijden via www.highlandrally.nl
woensdag 28 januari 2015

28/01 :  Andre Kuipers naar Highland Rally op 31 mei 2015

  
Lions Club Hoogland zet zich actief in voor Jeugdsportfonds en Andre Kuipers Stichting.

Op zondag 31 mei wordt voor de derde keer de Highland Rally gereden. Als speciale gast is Andre Kuipers, nationale ruimtevaartheld, aanwezig om over zijn ervaringen te vertellen en de prijsuitreiking voor zijn rekening te nemen.

De Highland Rally is een mooie en uitdagende toertocht door midden-Nederland die jaarlijks wordt georganiseerd voor het goede doel. De route wordt uitgezet samen met Petrol & Wine en Octane Magazine.

Alle kinderen moeten kunnen sporten
De opbrengst van de Highland Rally 2015 gaat naar de Regionale afdeling van Jeugdsportfonds en de Andre Kuipers Stichting. 
Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen uit gezinnen die het financieel minder makkelijk hebben. Ook in de regio Eemland hebben we daar mee te maken. Lions Club Hoogland vindt dat deze kinderen ook mee moeten kunnen doen met sporten bij een van de regionale verenigingen.
De Stichting van Andre Kuipers zet zich in voor diverse doelen waaronder de WE foundation en het Emma Kinderziekenhuis.


Een heerlijke dag

De reacties op voorgaande edities van de Highland Rally zijn zeer positief. Ook dit jaar wordt weer een complete verzorgde dag aangeboden met koffie en thee bij de start, een uitstekende lunch bij het Berghotel Amersfoort en een goed verzorgde Barbecue bij Restaurant Concordia in Hoogland. Bij de start, vanaf Fiat Lettenmeijer in Baarn, wordt u begeleidt door Vivian Slingerland.

Voor diegene die er een weekend uit van willen maken biedt Regardz Berghotel Amersfoort een aantrekkelijk Highland Rally arrangement aan voor 2 personen.

De rally is een tourrit zonder snelheidselement en staat open voor klassiekers, exclusieve auto’s en iedereen die van autorijden houdt. De auto’s zijn te bewonderen rondom restaurant Concordia na de finish rond 17:00 uur.

Inschrijven om mee te rijden via www.highlandrally.nlvrijdag 19 september 2014

19/09 :  Bridgen voor het Jeugdsportfonds

   Lions Club Hoogland zet zich actief in om alle kinderen te laten sporten

Dit jaar organiseert de Lions Club Hoogland een bridgedrive op zaterdagmiddag 25 oktober 2014. De opbrengst wordt voor de volle 100% besteed aan het Jeugdsportfonds.

[/b]Alle kinderen sporten[/b]
Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging.
Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Op de website treft u meer informatie aan over het Jeugdsportfonds en hun activiteiten.

En iets lekkers
Het ROC Midden Nederland heeft een ruimte beschikbaar gesteld waar ca. 70 paren zullen deelnemen aan de bridgedrive. De bridgers worden om 13.00 uur ontvangen met koffie of thee en iets lekkers en ook tijdens het bridgen zal het aan niets ontbreken. De drive begint om 13.30 uur. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Gezellige middag
Houdt u van bridge, heeft u zin in een gezellige middag en wilt u ook een goed doel steunen? Inschrijven kan nog steeds! Stuur hiertoe een email naar Dik Knoop van Lions Club Hoogland: -email-dinsdag 09 september 2014

09/09 :  Doorlopen voor het Jeugdsportfonds

   Op zondag 21 september is er weer een nieuwe sportieve uitdaging in de regio: de Halve van Hoogland. Ook Amersfoortse jeugd waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is profiteren ervan, want het goede doel is dit jaar het Jeugdsportfonds.

‘I Love Running’ armbandjes
Het Jeugdsportfonds is een toepasselijk doel, want de deelnemers aan de Kok Wooncenter Halve van Hoogland geven kinderen die om financiële redenen niet kunnen sporten toch de kans om sportief te zijn. Het fonds steunen kan door het kopen van een hip ‘I Love Running’ armbandje voor € 1,50 per stuk. Deze bandjes voor kinderen en volwassenen herinneren je eraan dat hardlopen leuk en gezond is. Ze zijn verkrijgbaar bij hoofdsponsor Kok Wooncenter, Daily Design, Runnersworld Amersfoort en Lions Club Hoogland De hele opbrengst gaat naar het Jeugdsportfonds. Pauline Meijer van Kok Wooncenter: "Hardlopen is nog leuker als je weet dat je er jongeren er ook de kans mee geeft om sportief te zijn." Jan Willem Nieboer van Runnersworld: “Via de subsidie van het Jeugdsportfonds komen regelmatig kinderen bij ons terecht voor hardloopschoenen, zodat ze ook aan atletiek kunnen doen. In aanloop naar de Halve van Hoogland hebben een sportieve aanbieding met Asics hardloopsokken waarvan de opbrengst deels ook ten goede komt aan het Jeugdsportfonds.”

Lions steunen Jeugdsportfonds
De Lions Club Hoogland begeleidt en ondersteunt het Jeugdsportfonds in Amersfoort . Ferdi Faas van de Lions Club Hoogland : “We bestaan ruim 30 jaar en tellen 38 leden die zich inzetten voor mensen die het minder makkelijk hebben in de huidige maatschappij. Met verschillende projecten zoals het Jeugdsportfonds maken we gebruik van de individuele netwerken van de Lionsleden”.
Pauline Meijer van Kok Wooncenter maakt het verhaal compleet: "Hardlopen is nog leuker als je weet dat je er jongeren er ook de kans mee geeft om sportief te zijn."Ga naar pagina       >>